Rólunk

A cég bemutatás

A 2009-ben alakult iPlus Consulting Kft. elsősorban a különböző fejlesztési projektek tervezéséhez, megvalósításához, pénzügyi finanszírozásához kapcsolódó tanácsadási, minőségbiztosítási illetve projekt menedzsment szakterületeken működő vállalkozás.

Cégünk legfőbb célja, hogy teljes körű, minden területre kiterjedő támogatást biztosítson ügyfelei részére a stratégiai, fejlesztési projektek lebonyolítása, kivitelezése, a megfelelő pénzügyi finanszírozások, támogatási források felkutatása, elnyerése illetve a kapcsolódó teljes körű projekt menedzsment, adminisztratív tevékenységek végrehajtása során.

Vállalkozásunk tevékenységének fontos része továbbá, a projektfinanszírozás mellett, ügyfeleink pénzügyi ügyleteinek támogatásaként átfogó, a banki termékek és szakterületek egészére kiterjedő tanácsadás és szakértői közreműködés.

Tapasztalt, jól képzett szakemberek közreműködésével az iPlus Consulting Kft., a fejlesztési projektek teljes körű menedzselését vállalja a tervezéstől, a különböző Európai Uniós és hazai támogatási források felkutatásán keresztül, a minden részletre kiterjedő pályázat kezelésig, projektvezetésig és pénzügyi tanácsadásig.